Loopbaancoach Amsterdam

Kies voor loopbaanadvies met diepgang

Ben jij op zoek naar werk maar weet je niet zeker wat voor functie nou goed bij je past? Of heb je momenteel een baan maar weet je niet zeker wat de volgende stap voor jou is? Dan heb ik goed nieuws! Je kunt nu een compleet traject voor loopbaanadvies en -ontwikkeling volgen bij Tatkraft.

Wat is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen, werkend of niet-werkend, die zich wil oriënteren op de arbeidsmarkt. Vraag jij je al langer af wat voor werk nu echt bij jou past? Bij Tatkraft ben je bij het juiste adres.

Thijs Sins - Werken voor tatkraft filosofie betekent dat je gepassioneerd bent over filosofie, psychologie en zelfontplooiing.

Als filosoof en coach ben ik gespecialiseerd in vraagstukken over zingeving en persoonlijke kracht. Vanuit die positie heb ik veel ervaring met het begeleiden van jong en oud naar een baan die jouw potentieel volledig benut. Benieuwd?

Unlock your superpowers!

Voor loopbaanbegeleiding bij Tatkraft kun je kiezen tussen twee trajecten. Het eerste traject betreft een training career-coaching. Hierbij ga je samen met een groep gelijkgestemden aan de slag in 6 online bijeenkomsten. In deze zes bijeenkomsten leer jij alles over wat jou drijft en op welke manier jij het beste uit de verf komt op de werkvloer. Je krijgt vooraf een persoonlijke intake met mij, zodat we goed in kaart hebben wat voor jou de struikelblokken zijn.

Liever een persoonlijke aanpak?

Dan bied ik daarnaast ook één-op-één begeleiding aan. Bij persoonlijke loopbaancoaching kies je voor 3 tot 7 gesprekken waarbij we tot de kern komen van jouw vraagstukken. Ben je eigenlijk niet tevreden op de plek waar je zit? Zou je jezelf meer willen ontwikkelen? Lukt het je maar niet om een geschikte baan te vinden? Tijdens de gesprekken pluizen we uit waar de schoen wringt. Voor je het weet sta jij weer vol zelfvertrouwen op de werkvloer.

Voor iedereen

Twijfel je nog? Gesprekken over je loopbaan en zingeving zijn altijd nuttig, ook als je momenteel op een fijne plek zit. Bovendien is een loopbaantraining ook voor jouw werkgever voordelig. Wie wil er nou niet een gemotiveerde werknemer, die weet hoe diens talenten het best benut kunnen worden? De gesprekken die je met mij voert zijn vertrouwelijk en de inhoud zal niet bij jouw werkgever terechtkomen.

Kom erachter wat jou drijft en ontwikkel je tot een gemotiveerde en ambitieuze persoon die volledig in zijn/haar kracht staat.

Meld je nu aan voor een vrijblijvende kennismaking

Je inschrijving en de intake zijn geheel vrijblijvend, je bent tot niets verplicht.

Vorige
Vorige

Het imaginaire gesprek

Volgende
Volgende

Vragen aan jezelf: Wat is het dertigersdilemma?