Bootcamp scoort een 9,3 en “geeft een enorme boost energie”

Bootcamp 'Wat wil ik nu echt?' scoort een 9,3 en “geeft een enorme boost energie”

In twee middagen was het de uitdaging voor de 10 deelnemers dat iedereen voor zichzelf de vraag zou gaan beantwoorden: Wie ben ik en wat wil ik nu echt?

Wat hebben we gedaan?

We begonnen met een relaxte kennismaking in de binnentuin, waarbij de deelnemers langzaam binnendruppelden. Iedereen verwonderde zich over het mooie oude pand en de prachtige cursusruimte.De Bootcamp begon met een uitgebreide voorstelronde, waarbij zowel de docent als de deelnemers in alle openheid en eerlijkheid over zichzelf vertelden. Dit brak het ijs zogezegd en vanaf dat moment was niets meer onbespreekbaar.Wat volgde die twee middagen was een verrassende mix van filosofische theorie en oefeningen die daarop inspeelden. De thema’s waren verlangens, authenticiteit, identiteit en intuïtie. De oefeningen hebben geleid tot meer zelfinzicht, maar belangrijker nog: iedereen ging ook daadwerkelijk aan de slag met de belangrijkste vragen in zijn/haar leven. Het resultaat was geweldig, nagenoeg alle deelnemers hebben echt een antwoord of visie kunnen formuleren op hun levensvragen en deelden dat met de groep.

Evaluaties

De evaluaties waren dan ook lovend. Zo was het gemiddelde rapportcijfer dat de deelnemers aan de cursus gaven een 9,3 en aan de docent zelfs een 9,5.

consult

Uiteraard werden er ook verbeterpunten genoemd, zoals de inkadering van alle onderdelen in het grotere geheel en de akoestiek van de zaal vanwege de open ramen. Tot en met iemand die als verbeterpunt schreef: “Niets veranderen, Thijs, helemaal goed zo!”

Quotes

De quotes uit de evaluaties zeggen wellicht meer dan cijfers:

“Als je antwoord wil krijgen op de vraag ´Wat nu?´ zul je deze vraag hier op kunnen lossen!"“Nieuwe sleutels tot een beter zelf inzicht.”“Geeft een enorme boost energie.”“Verrassend verrijkend.”“Het gevoel dat alles mogelijk is.”“Een vriendengroep waarin alles gezegd kon worden”“Hartelijk dank voor de inzichten van deze Bootcamp, voor de fijne kennismakingen en ontmoetingen en voor de heerlijke culinaire verwennerij.”

Bedankt

We willen iedereen bedanken voor het prachtige weekend. Het is voor ons echt bijzonder geweest om meerdere redenen. De hartelijkheid, vriendelijkheid en openheid van iedereen speelt daarbij de belangrijkste rol. Ook opvallend waren de interessante gesprekken tussen mensen onderling, gedurende de dag en tijdens de afsluitende borrels.Monieks culinaire verwennerijen tijdens de bootcampDaarnaast de goedverzorgde hapjes en drankjes van Moniek, die ervoor zorgden dat je je thuis voelde en kon genieten. Het nuttige met het aangename dus.Mixtup, bedankt voor de prachtige ruime locatie, waardoor je het huiskamer gevoel had en iedereen ook lekker bleef borrelen na afloop…

Volgende Bootcamp

We willen besluiten met het overweldigende enthousiasme aan het eind van het weekend, het geeft een heel goed gevoel dat we van zoveel mensen heb gehoord dat ze het geweldig vonden. Superlatieven schieten tekort.

“Als je antwoord wilt krijgen op de vraag ´Wat nu?´ zal je deze vraag hier op kunnen lossen. Doen dus!”

Zelf meedoen?

Ja, ik wil meer informatie over de volgende bootcamp !

[contact-form-7 id="2252" title="Contactformulier bootcamp"]

Vorige
Vorige

Levenskunst en liefde op school

Volgende
Volgende

Testimonial: Bootcamp - Riding the Wild Horse