training belemmerende overtuigingen

Training belemmerende overtuigingen

Belemmerende overtuiging

Een belemmerende overtuiging is een geloof over jezelf of de wereld dat jou ervan weerhoudt om helemaal jezelf te kunnen zijn. Je blik wordt als het ware vertroebeld door een belemmerende overtuiging, zoals bijv. ‘Ik doe het niet goed’, of ‘Ik mag geen fouten maken’, en zo zijn er nog vele anderen.

Dit leidt ertoe dat alle relaties met mensen je veel meer energie kosten dan nodig is. En erger nog, doordat je deze overtuiging in alle gesprekken met je meedraagt, leer je ook anderen jou op deze manier te zien en wordt het een self fullfilling prophecy. Vanuit een irrationele overtuiging die alleen in jouw hoofd zit, creëer je dus letterlijk een realiteit waarin jij leeft en die jou onvrij maakt.

Mijn ervaring

Ik werk sinds 2012 als filosofisch coach en trainer, waarbij ik zowel individuen als groepen heb begeleidt bij het overwinnen van belemmerende overtuigingen. Ik heb uit de eerste hand mogen ervaren hoezeer deze overtuigingen van invloed kunnen zijn op je welzijn. En dat is ook de reden dat ik zeer gemotiveerd ben om anderen te helpen deze overtuigingen te overwinnen. Inmiddels heb ik vele mensen kunnen helpen met deze overtuigingen, doordat ik er in geslaagd ben een effectieve aanpak te vinden voor dit complexe probleem.  De oefeningen die ik gebruik in deze training zijn dan ook een krachtige combinatie zijn van twee effectieve manieren om beperkende overtuigingen tegen te gaan.

In deze training

In deze training gebruiken we de R.E.T. theorie om je meer bewust te maken van je eigen belemmerende gedachten. Deze oefening onthult je belemmerende overtuigingen, waarna we een imaginatie oefening zullen doen om de onderliggende problemen die deze gedachten veroorzaken op te lossen. Deze oefening meditatie is gebaseerd op een ritueel van vergeving en wordt wereldwijd met veel succes toegepast.

training belemmerende overtuigingen

Ben jij er klaar voor om deze energie-slurpende patronen en automatismen af te werpen en weer met zelfvertrouwen en innerlijke rust in het leven te staan?

Neem dan contact op met Tatkraft voor meer informatie over deze training of een individueel coachingstraject