Van je vrienden moet je het hebben!

ACTIE: 15% NAAR HET GOEDE DOEL

Van je vrienden moet je het hebben!

Ken jij iemand die niet goed weet wat hij/zij wil en op een kruispunt staat in zijn/haar leven? Iemand die misschien een levensvraag heeft op het gebied van carrière of relatie. Misschien heeft je vriend(in) het al eeuwig over een grote stap die hij/zij niet durft te nemen. Of zit diegene muurvast en zou een beetje zelfvertrouwen geen kwaad kunnen. Die persoon kan natuurlijk ook je baas zijn die met een organisatievraagstuk in de maag zit.

Soms lijken jouw woorden niet meer door te dringen. Dan kan diegene misschien wel de hulp gebruiken van een filosofisch coach die op een gelijkwaardige en toegankelijke manier het probleem bij de kern pakt.

Als je iemand introduceert bij Tatkraft Filosofie, dan help je niet alleen iemand die dicht bij jou staat, maar ook een goed doel. Stuur onze nieuwsbrief of paginalink door of kopieer het emailtje onderaan.

mensen helpen met tatkraft filosofieTatkraft Filosofie zorgt ervoor dat er van alle coachingsgesprekken, cursussen en organisatietrainingen die voortkomen uit deze vriendendienst, 15% van de omzet gaat naar een van de volgende twee goede doelen:

  • Artsen zonder Grenzen (medische noodhulp in crisisgebieden)
  • Stichting Vrienden Sengerema Hospitaal in Tanzania (structurele medische hulp)

Degene die via jou in contact komt met Tatkraft Filosofie mag zelf bepalen aan welk van deze goede doelen wordt bijgedragen. De actie loopt tot 1 december 2015 en geldt voor alle directe betalingen aan Tatkraft Filosofie.

Stuur dit berichtje nu door!

Ben je enthousiast over deze actie? Breng dan een vriend in contact met Tatkraft Filosofie. Je kunt natuurlijk ook het volgende berichtje even copy/pasten:

Beste …

Had jij het niet laatst over een dilemma/levensvraag/organisatievraagstuk/…? Misschien heb ik een leuk opzetje voor je. Als je nu actie onderneemt help je jezelf, maar ook een mens in nood. Kijk maar even naar deze actie-pagina en de nieuwsbrief van Tatkraft Filosofie.

Groetjes,

Informatie over de goede doelen

Artsen zonder Grenzen

Deze hulpverleners zetten zich elke dag keihard in om medische zorg te geven, wereldwijd, bij conflicten, rampen en in andere crisisgebieden waar dit het hardst nodig is.artsen zonder grenzen

Zoals hulp aan aardbevingsslachtoffers in Nepal, aan bootvluchtelingen op de Middellandse Zee en aan mensen die door oorlogen in Syrië en Zuid-Sudan alles kwijt zijn. Daar waar mensen anders geen medische zorg krijgen komen wij in actie.

Artsen zonder Grenzen geeft deze hulp onafhankelijk van politieke, religieuze en economische belangen. Omdat wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot medische zorg.

Stichting Vrienden Sengerema Hospital

Stichting Vrienden Sengerema Hospital biedt structureel hulp aan Sengerema Hospital gericht op verbetering van zorg voor patiënten en personeel. Dit doen wij door middel van duurzame en transparante projecten afgestemd op de lokale behoefte.

De stichting wordt gerund door oud co-assistenten van Sengerema Hospital uit zowel Amsterdam als Nijmegen.

Speerpunten:

  • Wij streven naar een gelijkwaardige en nauwe samenwerking met Sengerema Hospital
  • Wij hebben een open en transparante werkwijze
  • Wij garanderen dat 100% van de donaties naar Sengerema Hospital gaat
  • Wij verenigen eenieder die Sengerema Hospital een warm hart toedraagt
  • Wij streven naar versterking van de lokale expertise en toegankelijker maken van medische zorg en scholing

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *