Verhuizing naar de Van Ostadestraat

Na twee weken klussen in het prachtige weer is het zover! We zijn heel blij en trots om aan te kondigen dat we zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in de Amsterdamse Pijp. Vanaf vandaag, 14 mei 2018, zitten we in een eigen, sfeervol kantoor met spreekkamer.

We verwelkomen je graag op de
Van Ostadestraat 283a in Amsterdam

In onze nieuwe kantoor- en praktijkruimte moest het een en ander worden opgeknapt. We hebben een custom-made muur geplaatst voor de spreekkamer, een mooie eikenhouten vloer gelegd en de boel van een frisse laag verf voorzien. De plek is omgetoverd tot een sfeervol kantoor met een eigen identiteit: een plek waar je tot rust komt, energie uit haalt en die warmte biedt. Het is een ruimte waar ook andere coaches en creatieven welkom zijn maar het is bovenal bedoeld om jullie in alle aandacht te ontvangen.

En het eindresultaat mag er wezen! De vintage meubels, groene plantjes, frisse blauwe trap en gezellige gele keukenmuur zorgen voor een warme sfeer waar we jullie graag verwelkomen. Ook zijn de meubels met zorg uitgekozen, de stoelen op comfort getest en de koffie en thee op voorraad.

Om tot dit mooie resultaat te komen zijn we speciale dank verschuldigd aan Roscoe Leijen voor zijn strakke timmermansoog en Martijke Koudijs voor het unieke ontwerp. Heel veel dank!

Wees welkom voor een kop thee of een kennismakingsgesprek zodat je onze nieuwe plek kunt bewonderen.

Graag tot ziens op de Van Ostadestraat 283a!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *