work-life-balance-training

Work-Life-Balance training

Work-Life-Balance training

Ontdek het grenzeloze potentieel

Is de druk groot om te presteren? Hoe is de balans tussen werk en privé? Wat vind je ervan als mensen zich over de kop werken? Leer jezelf wapenen tegen een hoge werkdruk, terwijl je betere resultaten behaalt en je het plezier in je werk vergroot.

Wat betekent het voor de organisatie als er mensen uitvallen? Voorkom dat waardevolle kennis en ervaring verloren gaat.

Zit iedereen op de juiste plek en heb je het gevoel dat ieders maximale potentieel benut wordt?

Wanneer duik je vol overgave op een nieuw project? En kun je ook ‘nee’ zeggen tegen een taak die niet bij je past. Zorg dat je waardering oogst terwijl je voor jezelf opkomt!

Herken je deze vragen, dan help ik je graag naar een hoger niveau.work-life-balance-training

In deze training komen we samen tot:

  • rust en balans
  • effectievere keuzes maken
  • slimmer werken
  • werken met hart en ziel
  • profileren en magneetwerking

Dit is wat Joost daarover zei:

“Thijs helpt op unieke wijze persoonlijke levensvragen inzichtelijk en tastbaar te maken en ze te vertalen naar concrete actiepunten.

Ik heb Thijs leren kennen tijdens één van zijn trainingen en daarna besloten een coachingstraject te starten. Ik ben met name onder de indruk van zijn scherpe analyses gebaseerd op filosofische kennis en mensenkennis.

Zelfs in een telefoongesprek van 7 minuten werd mij een inzicht gegeven waar ik al weken (onbewust) naar op zoek was. Na iedere sessie ga ik naar huis met nieuwe inzichten en concrete methoden om mezelf beter te leren kennen. Thijs is een ideale coach voor iedereen die zijn diepere potentieel wil ontdekken.”