Authentiek leiderschap2

Training drijfveren en ambitie

Training drijfveren en ambitie

Een training over drijfveren en ambitie is onvoorstelbaar belangrijk. Dit is waar het echt om draait in het leven.

Meer zelfkennis leidt ertoe dat mensen betere en meer ‘eigen’ keuzes kunnen maken, waardoor ze tot ontplooiing komen in zowel hun werk- als privésituatie. Wij nemen dit zo serieus dat we ons hierin hebben gespecialiseerd. Het is onze missie om jouw collega’s te helpen hun grenzeloos potentieel te ontdekken.

UitgangspuntenAuthentiek leiderschap2

Met deze training gaan we samen onderzoeken waar ieders drijfveren, waarden en ambities liggen. En waar de deelnemers energie van krijgen, in kunnen excelleren en wat ieders persoonlijke doel is in het leven.

Daarbij zijn dit bij uitstek filosofische vragen over iemands bestaan en is het dus ook noodzakelijk om deze diepgang in de training te betrekken.

Daarom draait het programma om het volgende uitgangspunt.

Hoe haal je het beste uit jezelf?

Kom tot een diepgaande zelfkennis en zelfinzicht. Als je beter weet wie je bent en daarop kunt reflecteren, kun je ook meer ‘eigen’ keuzes maken. Waardoor je een creatievere en effectievere professional wordt.

Inhoud

Een effectieve training voor jonge professionals bestaat uit zowel denken als doen. Dat betekent dat er wordt gewerkt met praktische oefeningen, die zijn gefundeerd in filosofische theorie. Dit zorgt ervoor dat de relevantie van de oefeningen en de thematiek duidelijk wordt.

  • Denken

De meerwaarde van deze filosofische inbedding is dat de deelnemers begrijpen waarom levensvragen als ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik nou echt?’ van essentieel belang zijn. Het zijn ten diepste vragen over hun bestaan.

  • Doen

De praktische oefeningen voorzien in de behoefte van jonge professionals aan verdieping op persoonlijk niveau. Ze leiden tot zelfkennis over drijfveren, waarden, en kwaliteiten. Er wordt geleerd hoe je authentieke keuzes maakt. En de deelnemers gaan naar huis met antwoorden op hun levensvragen. Voor meer informatie over de verdere inhoud van de training kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.

Resultaat

Deze training heeft zich inmiddels bewezen getuige de evaluaties en de reacties van deelnemers. Eén van hen verwoordt het resultaat treffend als:

“Dit is een van de meest impactvolle trainingen die ik heb ervaren. En vooral die laatste oefening zal me mijn hele leven bijblijven. Dankjewel !”

Verder komen we in deze training samen tot ieders:

  • dromen, kwaliteiten en uitdagingen
  • persoonlijke waarden
  • onderscheidend vermogen
  • meer authentieke keuzes
  • filosofische vragen over deze thema’s
  • antwoord op de vraag ‘Wat wil ik nu echt?’

Samenvattend

Na deze intensieve trainingsdag hebben de deelnemers meer zelfkennis over hun waarden, drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Waardoor zij meer zekere keuzes kunnen maken. Daarnaast krijgen zij de technieken aangereikt om dit te blijven doen. Dit alles werkt dan ook door op de lange termijn in hun ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Kortom, een recept voor effectieve en eigen keuzes waarmee ze zich kunnen onderscheiden en positioneren. Zodat ze kunnen uitblinken in projectteams en goed weten in welke functies zij kunnen excelleren.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

VOORNAAM*

ACHTERNAAM*

EMAIL*

TELEFOON*

OPMERKING