Tarieven

Counseling en coaching

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek krijgt u de ruimte om uw verhaal te delen. Wij garanderen hierbij absolute vertrouwelijkheid. Verder zal ook worden gekeken of filosofische counseling voor u geschikt is.

Voorstel op maat

Tijdens het intakegesprek zal ik u een voorstel op maat geven voor het coachingstraject. Indien u na dit gesprek niet verder wenst te gaan dan is het intakegesprek vrijblijvend en gratis.

Indien u verder begeleid wilt worden dan maakt dit gesprek onderdeel uit van het coaching traject en geldt een van onderstaande tarieven. Een zorgvuldig en uitgebreid intakegesprek vormt namelijk de basis van een succesvol traject.

Inkomensafhankelijk tarief
Voor counseling en coaching wordt een tarief per uur gerekend dat afhankelijk is van uw inkomen.

Studenten en lage inkomens

€ 50

Professionals

€ 90

Executives

€ 140

Tarieven zijn exclusief 21% btw. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak.

Vergoeding

De consulten worden niet door de zorgverzekeraars vergoed. Maar voor ZZP’ers en werkgevers zijn de gesprekken volledig aftrekbaar als kostenpost. Voor werkgevers is het interessant om deze consulten te vergoeden omdat zij een groot belang hebben bij het welzijn van hun werknemers.

Cursussen, trainingen en workshops

Hiervoor gelden aparte tarieven. Heeft u interesse in een van de cursussen of trainingen, bijvoorbeeld op locatie? Gebruik dan ook bovenstaand formulier of neem direct contact op.

VOORNAAM*

ACHTERNAAM*

EMAIL*

TELEFOON*

OPMERKING