thijs sins spreker slot assumburg

Profiel

Filosofische praktijk Tatkraft is een initiatief van Thijs Sins. portretfoto van Thijs Sins van Tatkraft.nl
Naast een eerder afgeronde studie bedrijfseconomie, is hij de studie wijsbegeerte begonnen vanuit een behoefte aan zelfontplooiing. Daarmee heeft hij het roer omgegooid: “ik ruilde mijn carrière als ervaren ondernemer en econoom in voor onbekend terrein. De master wijsbegeerte heb ik vervolgens met veel plezier in een recordtempo afgerond.”

Thijs is gepassioneerd over filosofie: “Elk vrij moment zou ik hieraan willen besteden. Een belangrijke reden waarom ik wijsbegeerte ben gaan studeren is om uiteindelijk mijn liefde voor kennis door te kunnen geven aan anderen.”

Missie

Het is dan ook zijn missie om mensen te helpen hun grenzeloze potentieel te ontdekken.

Visie

“Onze moderne wereld is zo ingericht dat belangrijke waarden die bijdragen aan het levensgeluk worden overschreeuwt door oppervlakkigheden die zichzelf in stand houden.”
Thijs wil op een daadkrachtige manier laten zien dat ieder mens daarbovenuit kan stijgen en dat een mooiere samenleving mogelijk is. “Ik droom van een samenleving waarin ieder mens oprechte aandacht heeft voor zichzelf, voor anderen en voor zijn omgeving.”

Docent, trainer en coach

Thijs werkt momenteel als filosofiedocent, filosofisch coach en -counselor, organisatietrainer en gastspreker. Daarbij is hij gespecialiseerd in zeer uiteenlopende (filosofische) thema’s zoals liefde, ethiek, dertigersdilemma, levenskunst, sterfelijkheid, rechtvaardigheid, levensvragen en zingeving.