Over Tatkraft

Tatkraft Filosofie is een initiatief van Thijs Sins. Na een succesvolle carrière als ondernemer is hij de studie wijsbegeerte begonnen vanuit een behoefte aan zelfontplooiing. Daarmee heeft hij het roer omgegooid: “ik ruilde mijn carrière als ervaren ondernemer en econoom in voor onbekend terrein.”

Sinds 2012 werkt Thijs als filosoof, docent, coach en trainer. Hij is gepassioneerd over filosofie: “Elk vrij moment zou ik hieraan willen besteden. Een belangrijke drijfveer voor mijn werk is dat ik mijn liefde voor kennis en persoonlijke ontwikkeling weer kan doorgeven aan anderen.”

 

Medewerkers

 

Elisabeth van Sandick, in het bezit van een Master of Arts in de kunst- en cultuurwetenschappen geeft vorm aan de Social Media campagnes en is verantwoordelijk voor de administratie.

Tessa Rademaker, afstuderend student Toegepaste Psychologie is stagiaire bij Tatkraft. Zij regelt technische zaken en vervult een assisterende rol voor Thijs. Daarnaast doet zij  onderzoek naar het effect van oefeningen van Tatkraft.

Nienke de Graaf is trainer voor Tatkraft. Zij is toegepast psychologe en haar liefde voor filosofie heeft zij tijdens een minor wijsbegeerte ontdekt. Zij blinkt uit als verbindende factor, het helpen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en als zangeres.

Kelvin Covalo is filosofisch trainer voor Tatkraft. Hij is toegepast psycholoog, volleybalt op hoog niveau en organiseert socratische gesprekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *