Medewerkers

Ons team

Thijs Sins - Werken voor tatkraft filosofie betekent dat je gepassioneerd bent over filosofie, psychologie en zelfontplooiing.

Thijs Sins

thijs [at] tatkraft [punt] nl

Tatkraft Filosofie is een initiatief van Thijs Sins. Na een succesvolle carrière als ondernemer kwam hij terecht in een dertigersdilemma. “Ik had een materialistisch wereldbeeld. Alles zou wetenschappelijk verklaard kunnen worden en anders bestond het niet.”
Maar zijn zorgvuldig opgebouwde zelfbeeld werd radicaal terzijde geschoven door een ingrijpende mystieke ervaring die hem gelijktijdig ontroerde en beangstigde. Hij was niet meer dezelfde. Hij werd praktiserend filosoof en stelt sindsdien zijn leven in het teken van het begrijpen van wat hem overkwam, het eren van zijn authentieke zelf en dat van anderen.

Thijs is degene die de filosofische coaching verzorgt. Daarnaast zijn alle trainingen van zijn hand en is hij filosofiedocent, trainer en keynote speaker.

Willemijn van den Geest

willemijn [at] tatkraft [punt] nl

Willemijn is afgestudeerd filosofe en bezig aan haar eerste dichtbundel. Je kunt haar tegenkomen bij ‘spoken-word’ avonden en bij Crea. Voor Tatkraft Filosofie is zij aanspreekpunt voor klanten, tekstschrijver voor social-media en een administratieve heldin.

Reine Rek

info [at] tatkraft [punt] nl

Reine is een praktisch filosoof/humanisticus die naast Thijs ook trainingen verzorgt voor Tatkraft Filosofie. “Diepere levensvragen bespreken en daarbij ruimte geven aan wat je liever uit de weg zou gaan staat voor mij centraal. Dit doe je volgens mij niet alleen omdat er een probleem is maar juist ook vanuit nieuwsgierigheid. Jezelf leren kennen, exploreren wat voor iemand je bent en wat je nog kunt ontwikkelen is een plezier op zich. Het hoeft geen hoger doel te dienen, al mag dat natuurlijk wel.”

 

Stagiaire online trainingen

Voor de versterking van ons team en onze online leeromgeving zijn wij op zoek naar een stagiair die affiniteit heeft met online trainingen, lees meer.