Medewerkers

Ons team

Maartje Wilton

maartje [at] tatkraft [punt] nl

Maartje Wilton, in het bezit van een Master in de theoretische wiskunde en sociologie. Een combinatie waardoor zij het beste in zich heeft van twee werelden. Voor Tatkraft is Maartje trainer en verantwoordelijk voor events en facturatie.

Thijs Sins

thijs [at] tatkraft [punt] nl

Tatkraft Filosofie is een initiatief van Thijs Sins. Na een succesvolle carrière als ondernemer is hij de studie wijsbegeerte begonnen vanuit een behoefte aan zelfontplooiing. Daarmee heeft hij het roer omgegooid: “ik ruilde mijn carrière als ervaren ondernemer en econoom in voor onbekend terrein.”

Voor Tatkraft Filosofie is Thijs degene die de filosofische coaching verzorgt. Daarnaast zijn alle trainingen van zijn hand en is hij filosofiedocent, trainer en keynote speaker.
Thijs is gepassioneerd over filosofie: “Elk vrij moment zou ik hieraan willen besteden. Een belangrijke drijfveer voor mijn werk is dat ik mijn liefde voor kennis en persoonlijke ontwikkeling weer kan doorgeven aan anderen.”

Stagiaire media en communicatie

Voor de versterking van ons team en onze online leeromgeving zijn wij op zoek naar een stagiair die affiniteit heeft met media en communicatie, lees meer.