Medewerkers

Ons team

Elisabeth van Sandick

elisabeth [at] tatkraft [punt] nl

Elisabeth van Sandick, in het bezit van een Master of Arts in de kunst- en cultuurwetenschappen geeft vorm aan de Social Media campagnes en is verantwoordelijk voor de administratie.

 

Nienke de Graaf

nienke [at] tatkraft [punt] nl

Nienke de Graaf is trainer voor Tatkraft. Zij is toegepast psychologe en haar liefde voor filosofie heeft zij tijdens een minor wijsbegeerte ontdekt. Zij blinkt uit als verbindende factor, het helpen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en als zangeres.

 

Kelvin Covalo

kelvin [at] tatkraft [punt] nl

Kelvin Covalo is filosofisch trainer voor Tatkraft. Hij is toegepast psycholoog, volleybalt op hoog niveau en organiseert socratische gesprekken.

 

Thijs Sins

thijs [at] tatkraft [punt] nl

Tatkraft Filosofie is een initiatief van Thijs Sins. Na een succesvolle carrière als ondernemer is hij de studie wijsbegeerte begonnen vanuit een behoefte aan zelfontplooiing. Daarmee heeft hij het roer omgegooid: “ik ruilde mijn carrière als ervaren ondernemer en econoom in voor onbekend terrein.”

Sinds 2012 werkt Thijs als filosoof, docent, coach, trainer en spreker. Hij is gepassioneerd over filosofie: “Elk vrij moment zou ik hieraan willen besteden. Een belangrijke drijfveer voor mijn werk is dat ik mijn liefde voor kennis en persoonlijke ontwikkeling weer kan doorgeven aan anderen.”

 

Stagiaire media en communicatie

Voor de versterking van ons team en onze online leeromgeving zijn wij op zoek naar een stagiair die affiniteit heeft met media en communicatie, lees meer.