Medewerkers

Ons team

 

Thijs Sins - Werken voor tatkraft filosofie betekent dat je gepassioneerd bent over filosofie, psychologie en zelfontplooiing.

Thijs Sins

thijs [at] tatkraft [punt] nl

Tatkraft Filosofie is een initiatief van Thijs Sins. Na een succesvolle carrière als ondernemer kwam hij terecht in een dertigersdilemma. “Ik had een materialistisch wereldbeeld. Alles zou wetenschappelijk verklaard kunnen worden en anders bestond het niet.”
Maar zijn zorgvuldig opgebouwde zelfbeeld werd radicaal terzijde geschoven door een ingrijpende mystieke ervaring die hem gelijktijdig ontroerde en beangstigde. Hij was niet meer dezelfde. Hij werd praktiserend filosoof en stelt sindsdien zijn leven in het teken van het begrijpen van wat hem overkwam, het eren van zijn authentieke zelf en dat van anderen.

Thijs is degene die de filosofische coaching verzorgt. Daarnaast zijn alle trainingen van zijn hand en is hij filosofiedocent, trainer en keynote speaker.

 

Merel Kerssenberg

merel[at] tatkraft [punt] nl

Merel is in opleiding tot psycholoog en zij is tevens Office Mastermind bij Tatkraft. Zij vormt het aanspreekpunt voor klanten, is contentmaker voor social-media en een administratieve heldin. Met liefde voor filosofie, positieve psychologie en relatietherapie is zij een gedroomde aanvulling op het team.

Filosofische boekentip: “Lees iets volkomen buiten je eigen bubbel! Zoals Haruki Murakami zegt ‘When you only read books everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking’. Tijdens mijn ontdekkingstocht vond ik Lulu Wang’s “Het witte feest” heel inspirerend en grappig.”

 

Stagiaire online trainingen

Voor de versterking van ons team en onze online leeromgeving zijn wij op zoek naar een stagiair die affiniteit heeft met online trainingen, lees meer.