All you need is love?

Waren Lennon en McCartney vooral stoned, of waren ze werkelijk wat op het spoor?

Welke richting moet ik kiezen? Heb ik een gezonde relatie? Hoe word ik gelukkig? Deze vragen zijn van alle tijden en binnen de filosofie raakt men er niet over uitgepraat. Oude filosofen als Plato, Augustinus en Rousseau zijn nog verrassend actueel. Zij brengen liefde in verband met levensvragen die jou vandaag de dag bezighouden.

In de cursus All you need is love? komen de levensvragen aan bod door theorie over verlangens, liefde en geluk op een verfrissende manier te combineren met praktijkvoorbeelden en oefeningen. Liefde vormt hierbij de rode draad.

Centraal staat dat we kennis van de oude meesters gaan vertalen naar de dagelijkse praktijk, zodat jij gewapend met de beste antwoorden de toekomst tegemoet kan zien.

Docent Thijs Sins is oprichter van Filosofische praktijk Tatkraft en werkt als filosofiedocent en trainer. Hij is gespecialiseerd in uiteenlopende (filosofische) thema’s zoals liefde, ethiek, het dertigersdilemma, levenskunst, sterfelijkheid, rechtvaardigheid, levensvragen en zingeving.

Over de cursus legt hij uit: “Liefde, begeerte en relaties zijn bij uitstek het vlak waarop de mens zijn levenskunst toont of misschien juist het gemis ervan.” De vier thema’s van de bijeenkomsten zijn verlangen, innerlijk, zelfliefde en liefde in de praktijk.

Deze cursus wordt dit jaar meerdere keren aangeboden. Heb je interesse in deze cursus neem dan contact op met ons.[Form id=”2″]