Loopbaanbegeleiding – Bootcamp

Deze loopbaanbegeleiding bootcamp geeft je in twee middagen antwoord op de vraag: “Wat wil ik nou echt?”Riding the wild horse poster

Iedereen wil iets voorstellen, iemand zijn, herkend worden. Dan helpt het carrière te maken, naar de juiste feestjes te gaan en de mooiste partner te hebben. En daarnaast een cool leven te leiden en ook nog veel echte vrienden te hebben. Ambitieuze doelen. ‘t Is even doorbijten maar dan heb je ook wat in handen: een gelukkig en compleet leven.
In deze tweedaagse cursus genaamd ‘Riding the Wild Horse’ neemt filosoof Thijs Sins je mee in de spanning tussen de echte en de bedachte wereld. Wie is eigenlijk je raadgever in het stellen van je doelen in je leven? Is dat de echte ik of de bedachte ik? Is dit, om met Freud’s bril te kijken, het ego of het es? Wie is bij jou de baas in het maken van keuzes? Ben jij de ruiter of het paard?

Deze loopbaanbegeleiding cursus richt zich op het ontstaan van de idee van het individu sinds de Verlichting en is een verkenning van de betekenis van authentiek handelen.Monieks culinaire verwennerijen tijdens de bootcamp

Hoe kun je ontsnappen aan de waan van de dag en keuzes maken die dicht bij jezelf staan? Met de combinatie van zowel denken als doen kun je ondervinden wat het betekent om intuïtief te handelen. En hoe je kunt luisteren naar de signalen van je onbewuste -of om ze gewoon te negeren. Deze Bootcamp geeft je het gereedschap voor een doeltreffender leven.

Hoe kun je ontsnappen aan de waan van de dag en keuzes maken die dicht bij jezelf staan? Met de combinatie van zowel denken als doen kun je ondervinden wat het betekent om intuïtief te handelen. En hoe je kunt luisteren naar de signalen van je onbewuste -of om ze gewoon te negeren. Deze bootcamp geeft je het gereedschap voor een doeltreffender leven.

Bootcamp identiteit en keuzes maken

Aanmelden voor de loopbaan bootcamp: – Wat wil ik nou echt?

Je kan je inschrijven voor deze cursus via deze pagina.

Ervaringen van deelnemers

Nog niet overtuigd? Lees vooral ook de ervaringen van andere deelnemers.