ervaringen-4

 Laura

Coaching: depressie
 21 juli 2016

 

“Je hebt me op de goede manier aan het denken gezet. Je hebt echt de gedachtenpatronen doorbroken door de vragen die je hebt gesteld of mee gaf naar huis. En het bleef niet alleen bij denken, ik kreeg ook praktische tips die ik kon toepassen en uitproberen. Je ziet dan resultaat en dat stimuleert om zo door te gaan.

Verder sprak je geen oordeel uit. Je hebt het probleem erkend en dat was OK zoals het was. Zonder verdere zalvende woorden, waarmee je mij had kunnen bevestigen in mijn slachtofferrol.

Je was in staat bij een vervelende casus tussen de regels door te lezen. De onderliggende gedachte te zien. “Wat zeg je nou eigenlijk?” Dat heeft me erg geholpen.


 

 Jette

Bootcamp: Wie ben ik en wat wil ik nou echt?
 30 oktober 2014

 

“Zondag avond was mijn hoofd zo vol van alles wat ik had gehoord en gevoeld, dat ik zomaar de school ben uitgelopen zonder je te bedanken! Bij deze wil ik dat doen.

Dankjewel voor de 2 mooie dagen, waarin ik veel heb geleerd over hoe de grote filosofen naar de wereld keken, hoe de groep naar de wereld kijkt, maar vooral hoe ik de wereld zie!

Echt een super heldere bootcamp waar ik nu al wat aan heb, maar vooral in de toekomst de vruchten van zal plukken! Je hebt me de antwoorden niet gegeven, maar laten zien waar en hoe ik de antwoorden kan vinden.
Nogmaals, dank!”

 

Joost van Schie

Training: Work-life-balance
17 april 2015

 

“Thijs helpt op unieke wijze persoonlijke levensvragen inzichtelijk en tastbaar te maken en ze te vertalen naar concrete actiepunten.

Ik heb Thijs leren kennen tijdens een van zijn trainingen en daarna besloten een coachingstraject te starten. Ik ben met name onder de indruk van zijn scherpe analyses gebaseerd op filosofische kennis en mensenkennis.

Zelfs in een telefoongesprek van 7 minuten werd mij een inzicht gegeven waar ik al weken (onbewust) naar op zoek was. Na iedere sessie ga ik naar huis met nieuwe inzichten en concrete methoden om mezelf beter te leren kennen.
Thijs is een ideale coach voor een ieder die zijn diepere potentieel wil ontdekken.”

 

M. Wiedijk

Bootcamp: Wie ben ik en wat wil ik nou echt?
1 augustus 2014

 

“Riding the wild horse” is voor mij een weekend vol verrassingen gebleken. Via oefeningen en interactie met medecursisten werd het langzaam maar zeker duidelijk hoe ´het wilde paard´ voor ieder van ons eruit zag. Durven dromen en deze als reëel voor te stellen geeft een enorme boost energie die tot daadkracht in staat is!

Onder begeleiding van Thijs en met ondersteuning van Moniek hebben we deze ontdekkingsreis gemaakt in een tot de verbeelding sprekende omgeving. De huiselijke sfeer inclusief heerlijk eten en drinken hebben bijgedragen aan het gevoel dat alles mogelijk is. Door deze entourage en de groepssamenstelling, gingen we ons al gauw gedragen als een vriendengroep waarin alles gezegd kon worden.

Deze ´bootcamp´ kan ik iedereen van harte aanbevelen die voor een beslissende keuze staat of in een impasse terecht is gekomen in zijn/haar leven. Als je antwoord wil krijgen op de vraag ´Wat nu?´ zal je deze vraag hier op kunnen lossen!

Doen dus!”

Lees meer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *