ervaringen-1

Joost Schildwacht

Training: Ken jezelf, ben jezelf!
21 april 2019

 

“Een waardevolle en interessante workshop om eens een helikopterview over jezelf te maken en daarvan te leren. Voor C-level managers die zelf koers willen bepalen en niet willen hangen aan de nadelen van traditionele assessment tools is dit de cursus om een keer te volgen.”

 

Else

Coaching: Zelfvertrouwen
30 juni 2015

 

“Je hebt me zo goed geholpen.. ik blijf het herhalen maar heel veel dank daarvoor.”


 

Esther van Breemen

Coaching: Opluchting en Rust
14 september 2014

 

“Tijdens de eerste kennismaking kwamen Thijs en ik al heel snel tot de kern van mijn probleem. Er volgde een heldere analyse en plan van aanpak.

Voor mij waren de sessies erg doeltreffend. Doordat er een duidelijke focus was op de probleemstelling konden we snel en effectief aan een oplossing werken.

Het belangrijkste resultaat van de sessies is opluchting en rust. Ik heb mijn leven niet radicaal om hoeven te gooien om gelukkig te zijn. Ik heb geleerd anders naar uitdagingen te kijken. Ook ben ik tot de conclusie gekomen dat ik zelf heel goed weet wat goed voor me is en met niet druk hoef te maken over het oordeel van een ander.

Het meest bijzonder vind ik dat de oplossing voor mijn probleem uiteindelijk heel dicht bij mezelf ligt. Daardoor heb ik niet het gevoel dat ik dingen in mijn leven anders moet doen omdat een ander me dit geadviseerd heeft. Ik denk dat het positieve resultaat van de sessies daardoor ook een langdurig effect heeft.”

 

Joost

Coaching: Zelfinzicht
13 januari 2015

 

“Thijs heeft mij al snel laten inzien waar het bij mij aan schortte. Ik was een zeer gefrustreerd man die veel woede in zich had, ik was boos op bijna alles en iedereen.

Hij had al snel door dat al die woede alleen maar mijn eigen frustraties zijn en dat ik dus eigenlijk alleen maar boos op mezelf was en dat af reageerde op de buitenwereld.

Ik ben nu al veel rustiger geworden door maar een paar sessies van goede gesprekken, geen psycholoog of psychiater kan zulke snelle resultaten bereiken.

Het mooie is ook dat Thijs zelf ook veel leert van dit soort sessies (denk ik althans) en die ervaring dus weer kan gebruiken voor de volgende cliënt.

Ik kan Tatkraft dus zeer aanbevelen voor mensen die vastzitten in een bepaald negatief of destructief patroon van denken.
Dank je Thijs voor al die inzichtelijke gesprekken.”

 

Annemieke

Cursus: All you need is love?
1 april 2015

 

“De cursus was van hoog niveau en was ook praktisch toepasbaar. Mijn verwachting is uitgekomen, ik heb zelfexpressie geleerd! Verder is de docent zeer goed, hij bracht de lesstof prima en sloot zeer zeker aan bij wat er in de groep speelde en nam ruim de tijd voor de vragen en het gesprek.”

Lees meer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *