ervaringen-3

Joris

Coaching: sociale angst
18 december 2018

“Thijs heeft in hele fijne gesprekken mij mijn negatieve overtuigingen leren doorzien zodat ik er beter mee om kan gaan. Door zijn vriendelijke karakter en filosofische achtergrond leert hij je anders kijken naar het leven.”

Annelien

Coaching: belemmerende overtuiging
24 juni 2020

“Ik wou je nog bedanken voor de bijzondere ervaring en er is echt inderdaad blijvend iets veranderd waar ik geen moeite voor hoef te doen. De eerste dagen was ik verbaasd over welke ruimte dat geeft in m’n hoofd, hoeveel tijd en energie er dus blijkbaar werden opgeslokt door deze vervelende belemmerende gedachte…

Nogmaals veel dank.”

Roel

Coaching: waardevol, reflectief en effectief
29 oktober 2015

“Ik stond op een kruispunt. Na vier jaar geleden gestart te zijn als ondernemer twijfelde ik of het bedrijf de goede kant op ging. Ik wilde voorkomen straks in een bedrijf te zitten waar ik mij niet prettig voelde. Dit was het startpunt van vier sessies met Thijs. Deze relatief concrete vraag was de basis van nieuwe inzichten in mijn persoonlijkheid en mijn drijfveren waarna ik de initiële vraag zelf kon beantwoorden; doen wat ik ten diepste wil en mij niet laten leiden door wat de buitenwereld van mij verwacht.

Verder bleek ik de behoefte te hebben aan meer rust, de dingen minder gehaast te doen. Door de sessies heb ik een dieper inzicht in mijn eigen gedragspatronen gekregen wat de basis is van verandering van die patronen. Waar ik vroeger de deur uitging om zo snel mogelijk op kantoor te zijn probeer ik nu de deur uit te gaan en te genieten van de rust. De afstand blijft hetzelfde maar de ervaring is compleet veranderd.

Thijs in drie woorden: waardevol, reflectief en effectief !”

Rosa

Bootcamp: Wie ben ik en wat wil ik nu echt?
1 april 2015

“Ik was bang bepaalde keuzes te maken. Stiekem wist ik misschien wel dat ik mij niet prettig voelde in de werksfeer waar ik mij bevond, maar stoppen is dat niet eng? Ik ben toch eenmaal begonnen, dus moet ik het ook afmaken? Ik heb geleerd dat angst en trots, precies de enige gevoelens die ik had bij die werksfeer, geen goede motieven zijn om in een bepaalde setting te blijven. Toen ik dit eenmaal overzag, heb ik besloten mijn huidige werkplek te wijzigen, maar niet mijn functie.

Dit heeft van het moment dat ik dit kenbaar maakte zo goed gevoeld. Het heeft mij mijn levensgeluk weer terug gegeven, want ik ging gebukt onder een sfeer die niet bij mij paste.”

Het leukste aan de cursus vond ik de individuele benadering in een groep. Ik herinner mij dat opeens iemand mijn situatie als voorbeeld bracht. Ook vond ik bijzonder dat je uit je eigen rationele comfortzone wordt gedrukt: een imaginair vraag gesprek? Ik had niet gedacht dat ik het zou kunnen, maar ik deed het en hoe!

Verder heeft het mij inzicht gegeven in welke waarden en normen ik belangrijk vind en met welke normen en waarden ik verder wil in mijn leven. Dat is echt het belangrijkste en daar heb ik zo ongelooflijk veel aan. Ik refereer heel vaak, bij ‘ moeilijke’ keuzes naar mijn tekening en MIJN normen en waarden. Als ik twijfel denk ik daaraan terug, bedenk ik of het bij mijn normen en waarden pas en beslis dan. Dit geeft mij een leidraad. Het betekent niet dat ik dan niets nieuws doe op het bewandelde pad blijf, want juist avontuur is een van mijn waarden.

Ik hoop heel erg dat er een gevorderde cursus komt!

Liefs,
Rosa”

Lees meer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *