ervaringen-2

Arnaud

Coaching: verhuizen
3 september 2017

 

“Ik kan Thijs zeker aanbevelen als ‘life coach’. Hij is een heel goede gesprekspartner, die mij op mijn gemak stelde en de juiste vragen in mij wist op te roepen.”

 

Ivan

Training: Ken jezelf, ben jezelf.
1 maart 2019

 

“Een week later en het verhaal over keuzes resoneert nog steeds. Mijn complimenten.”

 

Evelien van Breda

Avondcursus: Wie ben ik en wat wil ik nu echt?
6 december 2015

 

“Dit is een van de meest impactvolle trainingen die ik heb ervaren. En vooral die laatste oefening zal me mijn hele leven bijblijven. Dankjewel!”


 

Milou

Coaching: Minder bang om te falen
3 juni 2014

 

“Ik ben beter geworden. Ik heb een iets heler beeld van mezelf. Ik begrijp mezelf beter. Ik weet beter waarom ik reageer zoals ik reageer. Al is er nog wel meer dat ik wil begrijpen.

Ik onderneem meer en faal soms, maar zie dat steeds meer als iets waar ik van kan leren. Ik denk minder dat sommige mensen de alwetende arrogantie zijn, of alwetende goden, waar ik me aan moet meten, en dat andere mensen niets waard zijn, waaronder ikzelf. Ik denk minder hiërarchisch. Dat zou men een ziekte moeten noemen. Te hiërarchisch denken.

Door je oordeelloze aandacht, door mij te laten beseffen dat de geschiedenis van een emotie relevant is, door een sterk geloof in dat ik anders zou kunnen denken, en door te hameren op het wegwerken van angst, heb je mij geholpen. Dankjewel.”

 

Jennifer

Bootcamp: Wie ben ik en wat wil ik nu echt?
15 mei 2015

 

Dank voor het bootcamp weekend. Heeft zo ontzettend veel stof tot nadenken gegeven en een inspirerende groep mensen waar ik mee in contact ben gekomen.

Ik heb de afgelopen week aan de lopende band gerefereerd naar de bootcamp en alle inzichten die ik er heb gekregen. Het heeft me het inzicht gebracht in wat ik vroeger wilde worden, daar ben ik tijdens en na mijn studie volledig aan voorbij gegaan in het nastreven van de sociaal verantwoorde baan.

Heel veel succes met je praktijk en tot de ‘reunie’ – ik kijk er naar uit!

Lees meer..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *